top of page
  • Országh György, szerkesztÅ‘

Selena Gomez dicsőítést vezetett a Hillsong csapatával, és Istennel való kapcsolatáról beszélt


"Alig várom, hogy megfeledkezzenek rólam az emberek" Selena Gomez Istenre irányítja a rajongók figyelmét

Selena Gomez dicsőítés vezet a Hillsong csapatával

Selena Gomez (Fotó: blog.god.tv)

A Barney és barátaiból és rengeteg híres Disney produkcióból ismerhetjük őt. A 24 éves Selena Gomez-nek a reflektorok fényétől lett jó színe. De a sztárélet ellenére ő sem mentes a küzdelmektől. Miután nemrég szóló karrierbe kezdett a zene világában, hirtelen félbeszakította két turnéját, visszavonult, hogy egyedül lehessen, majd megírta első keresztény slágerét, Nobody címmel. De vajon mi áll ennek a hátterében?

Selena brandje

Az Instagramon ő az egyik legnagyobb favorit. Köszönetet mondott a 110 millió Instagram követőjének (a sok úgynevezett Selenator-nak), hogy szenvedélyesen támogatják, ami így lehetővé teszi, hogy mindennap azzal foglalkozhasson, amit szeret. Rajongói odavannak életszerű posztjaiért, amelyek egyszerűen arról szólnak, hogy "én is olyan vagyok, mint ti" - ezek között található olyan fénykép, amelyen épp egy Hillsong koncerten vezet dicsőítést, vagy kommentek egy Judah Smith prédikációhoz.

De Selena nem csupán valami látványossággal tetszeleg a rajongói előtt. A sokak által kedvelt tulajdonságai - a hitelesség, a magabiztosság és az érettség - jelentették a motivációt az utóbbi időkben a rivaldafényből való visszavonulására.

A Vogue magazinnak adott interjújában Selena elárulta, hogy azért törölte az Instagramot a telefonjáról és felejtette el szándékosan a jelszavát, mert már utálta a kedvelések, nem kedvelések és kommentek érzelmi hullámvasútját; úgyhogy, amikor rájött, hogy Instagram függő lett, és már az irányítja az életét, inkább messzire elkerülte.

És mit csinál most?

Ha egy celebet nem érdekelnek a közösségi oldalak, hogyan tudja teljesíteni a munkájával járó "kötelezettségeit"? Figyelmen kívül hagyva a társadalmi elvárásokat, Selena kialakított magának egy magányos életformát, kibérelt egy Airbnb-t, és csak akkor megy el otthonról, amikor a barátnőivel egy hosszabb autókázásra mennek. Mindezt egy olyan fiatal hölgy mondja, akit az egyik közeli barátja, Taylor Swift úgy írt le, mint aki "egyszerre 40 éves és 7 éves."

Selena küzdelmei

Selena visszavonult időszaka akkor indult, miután visszamondta két turnéját, az egyiket 2014-ben, miután lupuszt (egy gyulladásos autoimmun betegséget) diagnosztizáltak nála, a másikat 2016-ban, ekkor már lelkileg volt kiégve. Fájlalja, hogy a turnék magányosak, különösen most, amikor az ártatlan gyermekekből álló közönsége immár átalakult tinédzserek és fiatal felnőttek lökdösődő tömegévé, akik isznak és dohányoznak.

Amikor még igazán fiatalon szerepelt, Selena úgy érezte, nem rendelkezik kellő bölcsességgel, amellyel a tévelygő ifjúságnak segíthetne. Végtére is ő maga is átélte a fiatal felnőttek tipikus küzdelmeit, többek között amikor szakított Justin Bieberrel, akivel már régóta tartott a kapcsolatuk. (Bieber egyébként nemrég a nyilvánosság előtt beszélt a hitéről.)

Futótűzként elterjedt zenés videójának, melynek címe "The Heart Wants What It Wants" (ami körülbelül azt jelenti, hogy "A szív azt akarja, ami kell neki"), az első részében Selena pszichoterápiája során készült hangfelvétel hallható, amikor az összetört szívét igyekezett meggyógyítani. Az ilyen, másoknál nem tapasztalható mélységű feltárulkozásnak is betudható, hogy miért annyira megszállottak Selena rajongói.

"Senki sem fog úgy szeretni, mint Te"

Habár Selena jobban szereti az otthon biztonságát a nightclubok káoszához képest, boldogan osztja meg a hitét nyilvánosan, és büszkén vallja, hogy keresztény.

Hogy ne törjön össze újra szíve, Selena igyekszik nyíltan beszélni a fájdalmáról, ugyanakkor óvni is a magánéletét. Magányos időszakában megírta első dicsőítő dalát - "Nobody" címmel ("Senki") - melyet annak az egyetlen dolognak szentelt, ami mindent egyben tart számára.

Az egyik rajongónak túlságosan kétértelműnek tűnt a dal szövege. Miután feltette a kérdést, kiről szól a szöveg, Selena egyértelmű választ írt a Twitteren: "Istenről."

A Vogue-nak adott interjúban megjegyezte: "Alig várom, hogy megfeledkezzenek rólam az emberek." Új slágeréből egyértelműen látszik: Serena azt reméli, hogy rajongói a lelkesedésüket az ő személyéről Isten felé fogják fordítani, aki a legnagyobb sztár.

Egy másik interjújának a videója, ami egy Hotel Transylvania 2 eseményen készült, itt látható.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Magyar változat: Országh György

2,816 views0 comments
bottom of page