top of page
  • Országh György

Köszöntő


Szeretettel köszöntelek a Prófétai Napló megújult oldalán!

Amint látjátok, új helyen, új formában jelentkezik a Prófétai Napló, aktuális próféciákkal és hírekkel Isten királyságában, evangéliumi, Jézus-központú szemlélettel.

Az új weboldalon mindent könnyen megtaláltok, a friss cikkek, próféciák továbbra is a nyitóoldalon jelennek meg, valamint kiemelt tartalmakat is találtok a nyitóoldal tetején.

Ez a munka a "Gyuri naplója" néven indult blogom volt kezdetben, majd fokozatosan történt az átállás a teljes elképzelés megvalósulása felé haladva, és menet közben megkapta a "Prófétai Napló" nevet, ami az eredeti célt jobban tükrözte, hogy hiteles prófétai szolgálatokat, kiegyensúlyozott prófétai szemléletet közvetítsen a magyar nyelvű olvasóközönség számára, valamint olyan híreket és cikkeket, amelyek ugyanezekre az értékekre mutatnak. Ezt a célt szolgálta a blog az utóbbi hét év során is, és ez a cél a továbbiakban is.

2016-ban a blog látogatottsága átlépte a félmillió oldalmegjelenítést, üzembe lett helyezve a www.profetainaplo.hu domain, és megérett a helyzet arra, hogy egy új helyen, új formában működjön és fejlődjön tovább ez a szolgálat. Az a több száz feliratkozó, aki az email hírlevelet kapja nap mint nap, továbbra is megkapja a postaládájába a friss napi cikkeket, próféciákat, amihez a lehető leggyorsabb technikai átállást igyekszem biztosítani, a facebook oldal kedvelői, követői pedig (akik nemrég átlépték az ezret - köszönöm!) minden fennakadás nélkül, továbbra is frissen nyomon tudják követni az itt folyó munkát, a megjelenő posztokat. A hírlevélre továbbra is fel lehet iratkozni, ezt a lehetőséget is megtaláljátok a nyitóoldalon, valamint a Prófétai Napló facebook oldalon is szeretettel várok minden érdeklődőt!

Köszönöm az eddigi érdeklődéseteket és támogatásotokat! Köszönök minden biztató üzenetet, minden imát, adományt, és minden segítő visszajelzést! Továbbra is várom, hogy kommunikáljunk egymással és áldásul legyünk egymásnak az Úr munkájában!

Országh György

szerkesztő, Prófétai Napló


130 views0 comments
bottom of page