top of page
  • Országh György

Egy vélemény a szeptember 23-i dátumról - videó


Az utóbbi időkben biztosan ti is sokat hallottatok már a 2017. szeptember 23-ával kapcsolatos észrevételekről, a Jelenések könyvében olvasható nagy égi jel lehetséges beteljesüléséről (az asszony, aki fiút szül, és a fiúgyermek az égbe ragadtatik a sárkány elől, ami most, szeptember 23-án a csillagok és bolygók speciális együttállásához köthető), és annak lehetséges magyarázatáról - ami alapvetően egy korszakváltásról szól, illetve egyesek szerint az elragadtatás lehetséges bekövetkezéséről.

Magyar nyelven legfőképpen a HUNShark csatornáján láthattuk, olvashattuk ezeket. Habár sok kérdést felvetnek az erről beszélő szolgálók, nem sok kérdést válaszolnak meg konkrétan, és ahogy én észrevettem, nem feltétlenül arra hegyezték ki a mondanivalójukat, hogy ez a dátum lenne az elragadtatás napja. Legalábbis a többségük. Ennek ellenére volt olyan tanítás, ami mégis nagyon erre utalt, szerintem fölöslegesen, mivel ezzel csak a többi érdekes megfigyelés értékességét csorbítja, hiszen sok ember csak a szenzációra érzékeny ilyenkor - főleg, hogy lehet-e konkrétan tudni az elragadtatás napját.

Kár érte, de szerintem pont ennek a kárnak az enyhítése érdekében jó, hogy most megjelent egy magyar lelkipásztor véleménye ezzel kapcsolatban, ami őszinte és nyitott, ugyanakkor meggondolt. Persze nem ez az egyetlen vagy első ilyen megnyilatkozás a témában magyar keresztények részéről, ezt mégis fontosnak tartom kiemelni, mert a téma felvetésén túl egy értékes hozzáállást, hasznos gondolatokat láthatunk, hallhatunk benne. Ez a nyilatkozat egyébként annak köszönhető, hogy az egyik témába vágó videóban a HUNShark magyar feliratozása végén Dombó Zsolt lelkipásztornak lett ajánlva az üzenet, aki tisztelettel reagált erre, egy videóüzenetben. Íme a válasza a kérdéses témakörre:

1,325 views0 comments

Recent Posts

See All

Prófétai Áhítat, 2017. október 18.

Prófétai Áhítat Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com 2017. október 18. APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS: Én népem, sokan szeretnétek fontosabbnak és elevenebbnek érezni magatokat, de arra

Prófétai Áhítat, 2017. október 17.

Prófétai Áhítat Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com 2017. október 17. APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS: A szélsőségek idejébe lépsz be most, amikor a környezetedben az emberek a tetteikk

bottom of page