top of page
  • Országh György

Videó: Joshua Mills interjút adott a Prófétai Naplónak


A Budaörsön március 24-26. között megrendezett Joshua Mills konferencia többféle áldást is tartogatott számomra. Már az első napon megújított a buzgóságban és a reménységemben az Úr jelenléte. A dicsőítés és imádat légkörében kapott megújulás szellemi folyamatát vitte tovább Joshua szolgálata, ahogy rendszeresen az igéből felolvasva és azok aktuális beteljesülését prédikálva végezte felkent szolgálatát, ami erőteljes bátorítást és vigasztalást hordozott. Nekem, személy szerint, nagy szükségem volt arra az áldásra, amit az Úr erre a három napra készített.

Rendkívül jó volt látni, hogy mind a rendezők, mind a dicsőítéssel szolgáló csapatok különböző gyülekezeti háttérből jöttek, és egy nagyszerű rendezvény lett belőle, amelyet az Úr erőteljesen tudott használni az ott megjelenő emberek megáldására. Isten királysága nyilvánult meg közöttünk, több szinten is.

Egy másik örömteli dolog az volt, amikor a második nap egyik szünetében elkészülhetett a Prófétai Napló első videó-interjúja, amit Joshua nagy örömmel vállalt. Ezúton is köszönetet mondok Gégény Csabának és Évának, hogy lehetővé tették, hogy a Dunamis Family szervezésében megrendezett konferencia ideje alatt megvalósíthassuk ezt a beszélgetést, amelyről videófelvétel is készült, és amelyet itt meg is tekinthettek:

1,043 views0 comments
bottom of page