top of page
  • Országh György

Összefogás imában Joshua Mills kislányáért


Joshua Mills kislányát egy kisebb beavatkozás után újra meg kellett műteni, mivel egy váratlanul fellépő szövődmény miatt már az életéért kellett küzdeniük. Ima és böjtlánc szerveződött érte.

A Facebookon posztolta Joshua Mills a kislányáról az aktuális helyzetet, egy fénykép kíséretében, amelyen még az első beavatkozás előtt látható a mosolygós Liberty. Az 5 éves gyermekükkel kapcsolatban nagyon sok ígéretük van az Úrtól, és nem engednek az ördögnek ellopni belőle semmit - köztük azt sem, hogy énekelni fog a kislány.

Az első beavatkozás egy biopszia miatt volt szükséges, a Liberty nyelve alatti kisebb sebek miatt, de eközben valami történt, ugyanis a nyelve elkezdett feldagadni, egyre kevesebb hely maradt, hogy szabadon maradjanak a légutak. Később már úgy el volt feketedve a nyelve, hogy úgy nézett ki, mint ami már el van halva.

Joshua a feleségével, Janet Angelával folyamatosan Szellemben imádkozik Liberty-ért, tudják, hogy a Dicsőségben minden el van készítve a számukra. A meghirdetett nemzetközi ima- és böjtláncba sokan bekapcsolódtak, szolgáló testvérek is mellettük állnak a hitben, és az kérik, hogy minél többen imádkozzanak és küldjék az élet beszédeit Liberty gyógyulásáért. A Facebookon egyre több helyen posztolt felhíváshoz sokan hozzászóltak a támogatásukról biztosítva őket és bekapcsolódtak egy akaraton az ima és böjtláncba.


Joshua Mills 2017. március 24-26. között járt Magyarországon, Budaörsön, ahol egy emlékezetes konferencián szolgált a Szent Szellem kenetével több mint 1600 érdeklődő felé, és ahol nagyon sokan tapasztaltak gyógyulást és személyre szóló csodákat. Ezekről a megtapasztalásokról egyre többen küldik be a bizonyságaikat a Dunamis Family számára, amelyek megtalálhatóak kiposztolva a Joshua Mills Konferencia weboldalán.

431 views0 comments
bottom of page