top of page
  • Országh György, szerkesztő

Most születnek meg az új könyvek!


MOST SZÜLETNEK MEG AZ ÚJ KÖNYVEK!!!

Lana Vawser próféciája

2016. december 20.

Nemrég volt egy látomásom, amelyben a tróntermet láttam és Jézust, ahogy éppen NAGYON NAGY, VASTAG könyveket vett a kezébe. Egymás után kinyitotta a könyveket, és tudtam, hogy az Ő népe közül sokak élete fölött nyitotta ki ezeket.

Amint ezt megtette, azt láttam, hogy a lapjaik ANNYIRA ELEVENEK voltak, hogy szinte vízből voltak, és azt láttam, hogy a lapokban mintha folyók folytak volna.

Hirtelen olyan volt, mintha a könyv alján egy óriási lyuk lenne, és a zúgó folyók vizei elkezdtek kiömleni és lezúdulni, mint egy hatalmas, zúgó vízesés.

Majd azt láttam, hogy ez a vízesés rázuhan sokakra Krisztus testében, ahogy ott ülnek a számítógépüknél. A vízesés beömlött Isten embereibe és hatalmas erővel ömlött ki belőlük. Ez az erőteljes, felfrissítő kijelentés ömlött ki belőlük, ahogy a számítógépükön egyik oldal a másik után telt meg az élet szavaival, meglátásokkal és kijelentésekkel.

Nagyon érzékelni lehetett, hogy a légkör úgy tele van az életadó kijelentéssel és az áttörés kulcsaival, hogy már várandós volt vele.

Majd hallottam, hogy azt mondta az Úr: "Most születnek meg az új könyvek. Nagy áldásokat fognak közvetíteni a Velem való átélések érdekében, kijelentéseket, felfrissülést, útmutatást és nagy fordulatot fognak hozni Krisztus testének és a világnak. 2017-ben felfokozódik a kegyelem és a felgyorsulás a publikálás terén."

A felgyorsulás szelei megérkeztek ezekre az emberekre Krisztus testében, a könyvek pedig megszülettek HIRTELEN történő mozzanatokkal! Ahol sokan úgy gondolták, hogy egy évig is, vagy évekig is el fog tartani, ott csak hónapokra volt szükség. Az Ő gyorsító szelei ráleheltek ezekre a kéziratokra, hogy HIRTELEN történő mozzanatokkal meg is szülessenek!!!

Azonnal azt láttam, hogy elkészültek a kéziratok, és ezek közül a kéziratok közül mindegyiknek a címoldalán volt egy IRÁNYTŰ.

"Az Én konkrét útmutatásom van kibocsátva ezek által a kéziratok által."

Sok ilyen kézirat fogja helyreállítani az IGAZI ÉSZAKI IRÁNYT az emberek, a városok és nemzetek életében, hogy felébressze bennük a rendeltetésüket!!!

MOST van az idő sokatok számára, hogy átvegyétek a kijelentést az Ő szívéből, vízesés mennyiségben, és megtapasztaljátok, ahogy az Ő kéziratai általatok HIRTELEN szárnyakat növesztenek és repülni kezdenek!!!

******************************** Forrás: https://lanavawser.com/2016/12/new-books-are-being-birthed-now/

127 views0 comments

Recent Posts

See All

Prófétai Áhítat, 2017. október 18.

Prófétai Áhítat Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com 2017. október 18. APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS: Én népem, sokan szeretnétek fontosabbnak és elevenebbnek érezni magatokat, de arra

Prófétai Áhítat, 2017. október 17.

Prófétai Áhítat Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com 2017. október 17. APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS: A szélsőségek idejébe lépsz be most, amikor a környezetedben az emberek a tetteikk

bottom of page