top of page
  • Országh György, szerkesztő

Figyeljétek a drámai áttörést a következő két hónap során


Írta: Doug Addison

Közel két évvel ezelőtt a Rosh Hashanah, vagyis a zsidó újév idején tapasztaltam meg a szellemileg legaktívabb időszakok egyikét, amelyekre csak emlékszem. 2015 szeptembere volt, és Isten felvázolta nekem az elkövetkező 24 hónapot. Azt mondta, hogy aznap kezdődött és eltart egészen 2017 szeptemberéig az, hogy drámai áttöréseket és fordulatokat fogunk látni.

2015 októberében írtam erről a találkozásról egy blogbejegyzésben a következő címmel: Prófétai üzenet: Stratégia a következő 24 hónapra. Ez épp most nagyon nagy jelentőségű számunkra, mert a mostani időpont és szeptember között ezen dolgok közül sokat fogunk látni a helyükre kerülni.

Szeretném itt újra közzétenni néhány kulcsfontosságú pontját az említett prófétai üzenetnek:

"Emeljétek föl fejeteket, ti kapuk, emelkedjetek föl, ti ősi ajtók, hogy bemehessen a dicső király!" (Zsoltárok könyve 24:7)

Isten gyorsan mozdul és megnyit sok "kaput és régi ajtót", amelyek szellemi ajándékok, elhívások és elveszett megbízatások. Ez soha nem látott módokon fogja magával hozni Isten jelenlétét.

24 órás előléptetések Drámai gyorsulásokat fogunk elérni egyik napról a másikra, hirtelen előmozdítással, áldással vagy előrehaladással. Hasonlítani fog ez ahhoz, amikor József életében is radikális fordulópont volt, amikor egy nap az ismeretlenségből abba az állapotba került, hogy Egyiptom egész területe fölött a második emberré lehetett. (Mózes első könyve 41. fejezet) József évek óta fel volt rá készítve, hogy beteljesítse az álmait, de az ő előléptetése 24 órán belül jött el.

A legtöbben azok közül, akik a 24 órás időkereten belül lesznek előléptetve, már évek óta veszteséget és elutasítást szenvedtek el. Ők a sivatag "hátsó felére" voltak helyezve, mert még nem jött el az ő idejük. De az elkövetkező két évben sok hirtelen felgyorsult előléptetést fogunk meglátni, ami olyan emberek életében történik, akik korábban ismeretlenek voltak. Az ámulat 24 hónapja A teljes ütemterv, ami be lett mutatva nekem, 2015. szeptember 23-tól kezdődően 24 hónapon keresztül tart, és 2017. szeptember 23-án ér véget. Ezalatt a kétéves periódus alatt meg fogjuk látni, hogy a dolgok felgyorsult iramban haladnak. Sokan, akik azt gondolták, hogy elmulasztották Isten nagyobb elhívását az életükre nézve: stratégiai átrendezésre kerülnek, a gyorsított haladás érdekében.

Ami sok ember esetében egy egész élethosszt vett volna igénybe, hogy megvalósítsák - most kevesebb, mint két éven belül megvalósul! Mindazok pedig, akik nem fordítottak időt arra, hogy visszavonuljanak és megpihenjenek, a szenvedés egy időszakán fognak keresztülmenni, amire azért van szükségük, hogy felkészültek legyenek arra, hogy az elközelgett új időszakkal összhangban tudjanak tevékenykedni.

Figyeld meg, hogy Isten elkezd radikálisan mozdulni az életedben a következő néhány hónap során! Ő most ráhangol téged arra, hogy igazodni tudj mindahhoz, ami 2018-ban jön el, mely hatalmasabb lesz, mint bármi más, amit eddigi életedben láttál!

Áldás,

Doug Addison

- - - - - - - - - -

Fordítás: Megyes Anikó

1,771 views0 comments

Recent Posts

See All

Prófétai Áhítat, 2017. október 18.

Prófétai Áhítat Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com 2017. október 18. APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS: Én népem, sokan szeretnétek fontosabbnak és elevenebbnek érezni magatokat, de arra

Prófétai Áhítat, 2017. október 17.

Prófétai Áhítat Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com 2017. október 17. APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS: A szélsőségek idejébe lépsz be most, amikor a környezetedben az emberek a tetteikk

bottom of page