top of page
  • Országh György, szerkesztő

Mit jelent nekünk most ez a tornádó-álom?


Írta: Doug Addison

2017. augusztus 31.

Az egész Bibliában láthatunk átmeneti időket és új időszakokat. Minden új időszak új vezetőket hoz magával, valamint új bölcsességet arra nézve, hogy hogyan kell navigálni ebben az új időben. Ami a régi időszakban működött, az újban már nem lesz hatékony.

Egy átmeneti időben vagyunk, és egy nagy jelentőségű változási időszak fog hamarosan ránk köszönteni.

Ő változtatja meg az időket és korszakokat, leszállítja trónjukról, és trónra emeli a királyokat. Bölcsességet ad a bölcseknek, tudást az értelmeseknek. Dániel 2:21 (EFO)

A három királyról szóló prófécia

Erre az egyik példa Saul király és Dávid király esete. Isten elhívta Saul királyt, majd volt egy pont, amikor időszakváltás történt, és a kenet és az elhívás Dávidra szállt. A vezetői stílusuk teljesen eltérő volt, Isten pedig arra használta Dávidot, hogy a bölcsesség új szintjét hívja életre, a fia, Salamon által -- olyat, amilyet még senki nem ismert akkoriban a földön.

Larry Randolphtól már korábban is hallottam erről a témáról. Prófétai módon is szemlélhetjük ezt a három királyt, akik Isten háromféle munkájához hasonlóak:

  • Saul király a régi, merevebb, kiépített vallásosságot jelképezi. Ez abban az időszakban működött, de később letértek a szeretet ösvényéről.

  • Ezután Dávid király lépett a színre, aki Isten szíve szerint való ember volt -- a szeretet embere, ugyanakkor a hadakozás embere is volt. Dávid jelképezi a jelenlegi karizmatikus mozgalmat, amelyre az a jellemző, hogy szereti Istent, és szabadon dicsőít. De Dávidhoz hasonlóan közülük is sokan kerültek a vérontás vétkébe, mások megsebzésével. Emiatt nem volt megengedve Dávidnak, hogy megépítse a templomot.

  • Salamon király fiatal korában hozott magával egy olyan szintű bölcsességet, amilyet azelőtt még soha nem ismertek a földön. Isten Dávid iránti szeretete és ígéretei miatt tudta Salamon felépíteni a templomot. Ez annak a prófétai jele, ami most fog következni az életünkben.

Isten a vezetőség új szintjét emeli fel egy fiatal generáció életében, amelynek a tevékenységét világméretű jóindulat és áldás fogja övezni.

A tornádó-álmom

Évekkel ezelőtt volt egy fontos álmom, az Úr pedig azt mondta nekem, hogy ez az álom mostanra szól.

Ebben az álomban vezetőkkel voltam együtt egy teremben, és egy tornádó közeledett nagy sebességgel, de nem volt idő intézkedéseket tenni. A tornádó behatolt a terembe, és minden elkezdett az óramutató járásával egyező irányban forogni. Láttam, ahogy egy szék is elrepül mellettem, miközben engem is felkapott a szél és ott repültem. Már arra készültem, hogy megragadom a széket, amikor az Úr hallható hangon szólt mindenkihez a teremben: "Sokan haltak már meg amiatt, hogy a székükbe kapaszkodtak."

Abban a pillanatban egy vezető kiáltását hallottam, akit elsöpört a szél, mivel a székébe kapaszkodott. Majd hallottam egy hangot, és egy dalt a rádióban, ami így szólt: "Székfoglaló játékok folynak 57.000 láb magasságban."

Az álom jelentése:

Változás jön a vezetők között. Ahhoz, hogy még könnyebben használhasson bennünket az Úr, lazán kell a kezünkben tartani az aktuális pozícióinkat.

A tornádót Isten engedte (az óramutató járásával egyező, és nem ellentétes irányú volt a forgása). Az álmokban a székek gyakran jelentik az aktuális pozíciónkat. Azok, akik egy pozícióba próbálnak kapaszkodni, ahelyett, hogy együtt mozdulnának azzal, amit Isten készített, nem lesznek képesek túlélni a közeledő változást. 57.000: 5+7=12, ami a vezetés és kormányzás száma. Az, hogy ezres számként szerepelt az álomban, azt jelzi, hogy magasabb szintű, vagy magasabb fokozatban történő lesz a változás.

Ahogy ezek a változások előállnak, az egész egyházban és a kormányzás terén történni fog egy fordulat. Új pozíciók nyílnak meg, amelyeket eddig olyan emberek foglaltak el, akiknek nem feltétlenül arra szól az elhívásuk, amit most csinálnak.

Egyes vezetők, akik elveszítették a látást, új meglátásokat fognak kapni az Úrtól, és egy új szintre kezdik vezetni a gyülekezeteiket. Másoknak viszont félre kell állniuk, és hagyniuk kell, hogy mások vegyék át a vezetést.

Az Úr azt mondta nekem, hogy ez 2018-ban jön el. Arra vagyunk elhívva, hogy segítsünk megvalósítani a történelem egyik legnagyobb változását. A legnagyobb ébredés még hátra van!

Áldás,

Doug Addison

- - - - - - - - - -

Fordítás: Országh György

2,389 views0 comments

Recent Posts

See All

Prófétai Áhítat, 2017. október 18.

Prófétai Áhítat Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com 2017. október 18. APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS: Én népem, sokan szeretnétek fontosabbnak és elevenebbnek érezni magatokat, de arra

Prófétai Áhítat, 2017. október 17.

Prófétai Áhítat Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com 2017. október 17. APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS: A szélsőségek idejébe lépsz be most, amikor a környezetedben az emberek a tetteikk

bottom of page