top of page
  • Országh György, szerkesztő

Októberi prófécia: Mit kell tennünk, hogy leállítsuk ezt a haragos forgószelet


Doug Addison 2017. október 9.

Számítsatok rá, hogy sok álmotok és látomásotok lesz egész októberben. Az egek nyitva állnak a kijelentésre, és Isten átadja azokat, amikre szükségetek lesz a most következő időszakban. Tervek és stratégiák áradata jön hozzátok, hogy visszaszerezzétek, amiket korábban elveszítettetek. A visszafizetés közeledik, úgyhogy készüljetek fel az átvételére!

Bátorítani szeretnélek benneteket, hogy ne féljetek és ne aggódjatok, hogy milyennek látszik most a helyzet. Isten továbbra is a helyén van, és nem Ő okozza a tragédiákat és a nehéz időszakokat. Mindezek az ellenségtől származnak, aki el akarja terelni a figyelmünket a közeledő ébredésről és nagy áldásokról.

Valóban nehéz időket élünk, de maradjatok meg az imádkozásban és a dicsőítésben, a figyelmeteket Istenre fókuszáljátok, és őrizzétek meg magatokat a panaszkodástól és attól, hogy félni kezdjetek. Nagyon hamar fordulatot vesznek a dolgok számotokra.

A panaszkodás forgószelet tud létrehozni

Megpróbáltad az én szívemet, meglátogattál éjjel; próbáltál engem, nem találtál semmi rosszat; ha tán gondoltam is, nem jött ki a számon. Zsoltárok 17:3 KSZE

Nagyon oda kell figyelnünk, hogyan beszélünk, mivel az Úr most vizsgálja az életünket abból a célból, hogy előléptethessen. Fontos, hogy elkerüljünk bármi olyat, ami megosztást okoz, vagy amiből hiányzik a szeretet és a bátorítás.

Megkérdeztem Istentől, miért látjuk ezeket a vad viharokat, a megrázást és az erőszakot. Azt mondta nekem, hogy ennek ahhoz a negatív forgószélhez van köze, ami jelenleg sok ember szívében él és működik. Ugyanakkor ez az, ami késlelteti az ébredést és ami bezárja a mennyet, hogy ne jöhessenek át onnan az áldások.

Mivel szelet vetettek, szélvihart aratnak! A búza nem hoz kalászt, nem lesz belőle kenyér! S amit mégis terem, idegenek falják föl! Hóseás 8:7 EFO

Az Úr szava

Az Úr ezt mondta: "Az Én népem panaszkodik és haragot vet, és olyan ügyeket vállal fel, amelyek a sajátjai, és nem az Enyémek. A vádló hangjával kerülnek egyetértésbe, és a sötétség szellemével és gyümölcsével. Arra hívtam el őket, hogy az élet szavait szólják. Ezért vannak olyan erőszakos forrongások az egész világon. És ezért nem jött még el az aratás."

A Hóseás 8:7-ben olvasható "szél" héber szava a rûacḥ, amit haragnak is szoktak fordítani. Sokan vetettek eddig haraggal, frusztrációval, lázadással és bosszúvággyal. Ugyanez a szellem most a keresztények szívében is felül akar kerekedni, akiknek az a feladata, hogy az élet szavait hordozzák, és nem a haragos szél szavait.

Hagyjátok abba a panaszkodást

Isten arra hív, hogy hagyjuk el a hiábavaló vitákat és szakadásokat, és az Ő programtervére fordítsuk a fókuszunkat, valamint azokra a dolgokra, amik a legfontosabbak. Annak az ideje van, amikor össze kell gyülekeznünk közbenjárni, és megáldani azokat az embereket, akikkel nem értünk egyet. Szeretnünk kell az ellenségeinket, és imádkoznunk kell azokért, akikről úgy érezzük, hogy üldöznek bennünket vagy a meggyőződéseinket. Ide tartoznak a politikai és társadalmi igazság ügyei, valamint a vallási és a szellemi ügyek is. Az egyetértésben erő van.

Én viszont azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket! Máté 5:44 EFO

Sok elvesztették a hatalmukat az imában, mivel a testvérek vádlójával vannak egyetértésben (Jelenések 12:10).

Ellenőrizd most az életedet! Milyen gyümölcsöt látsz az életedben? Megválaszolt imákat látsz, anyagi áldásokat, az embereket, akik az Úrhoz jönnek, vagy hozzád jönnek, hogy az Ő bölcsességét hallgassák? Vagy az ellekezőjét látod? Ha az utóbbit tapasztalod, akkor nagyon esélyes, hogy át kell fordítanod a figyelmed fókuszát Isten programtervezetére, és nem szabad panaszkodnod és másokkal vitatkoznod a te ügyed vagy véleményed miatt.

A gazdagság áthelyezése közeleg

A most következő ébredéshez rengeteg pénzre lesz szükség. A világszerte történő tragédiák miatt forrásokra és pénzre van szükségünk, hogy humanitárius célokra használhassuk. Emellett azért is szükség van anyagi forrásokra, hogy a valaha látott leghatalmasabb ébredési összejöveteleket is finanszírozni tudjuk.

Ezek nem olyannak fognak tűnni, amilyeneket jelenleg látunk az egyházban. A mennyei élményeim során kaptam néhány bepillantást ezekről, de nem tudom, hogyan fognak pontosan kinézni -- csak annyit tudok, hogy furcsák lesznek, és azokhoz az emberekhez fognak szorosabban kapcsolódni, akiket a jelenlegi egyház valószínűleg nem fogadna el.

Ez még inkább azt jelenti, hogy anyagiakra van szükségünk! Isten azt mondta, hogy most válaszol meg olyan imákat, amiket a keresztények évek óta imádkoznak.

... a bűnös ember gazdagsága pedig az igaz embernek van fenntartva. Példabeszédek 13:22 KECS

Sokan imádkozták már ezt, miközben nem vették észre, hogy az Úr már meg szeretné válaszolni. Először azonban meg kell, hogy szabadítson bennünket bármitől, ami ugyanolyan szellemben van, mint a világ.

Isten most megráz egyes dolgokat az életetekben, a családotokban, a vállalkozásotokban és a gyülekezetetekben. Azért teszi mindezt, hogy magára vonja a figyelmünket, és ráfókuszáljon bennünket Isten Királyságának a tennivalóira, a körülttünk levő világ helyett. Ezért történik ekkora megrázatás mindenfelé. A megrázás nem ítélet!

Készültek fel, hogy az új esztendőbe új szemlélettel lépjetek át! Isten a ti oldalatokon áll, és nem feledkezett meg rólatok!

Áldás,

Doug Addison

- - - - - - - - - - -

Fordítás: Országh György

669 views0 comments

Recent Posts

See All

Prófétai Áhítat, 2017. október 18.

Prófétai Áhítat Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com 2017. október 18. APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS: Én népem, sokan szeretnétek fontosabbnak és elevenebbnek érezni magatokat, de arra

Prófétai Áhítat, 2017. október 17.

Prófétai Áhítat Faith Tabernacle of Kremmling, ft111.com 2017. október 17. APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS: A szélsőségek idejébe lépsz be most, amikor a környezetedben az emberek a tetteikk

bottom of page